Låt det estetiska bli en del av mig för alltid.

Jag vill tatuera mig nu. Exakt precis nu. Jag hoppas iafall att jag kan göra det inom det här året, iafall börja på den typ stora jag vill ha. De har med janus masker att göra. Det betyder fett mkt, jag ska försöka blanda in mer estetgrejjer i det sen.. men jag ska börja me janus maskerna.
Teater är underbart. Jag vet inte vad jag skulle göra utan det. Jag känner att jag har tappat en massa men tills jag gått ut skolan ska ja ha blivigt riktigt bra. Jag måste bara lära mig att fokusera mer, släppa mig själv och gå in i karaktärerna bättre. Jag måste sluta låsa mig, öppna mitt sinne och låta fantasin go wild and crazy.
Tycker det är riktigt kul med teater och skapandet. Att få uttrycka sig på olika sätt och kanske vara på de sätt man annars inte är...så otroligt härligt att kunna lämna sitt eget liv ett tag. När man går in till en teater lektion eller föreställning kan man bah lämna "ryggsäcken" (livet utanför salen) utanför. Tänk va skönt om man lyckades göra sånt varje gång. Att bara slippa tänka på all skit. Då skulle ja kunna få göra det nästan varje dag. Jag mår oftast bättre, lr..jag mår bra av estet grejjer faktist. Då menar jag inte bara teater, utan typ allt. Musik, konst, dans oxå.. Jag kommer aldrig leva ett liv utan det. Det existerar inte i min värld. Utan det vore jag död. Möjligtvis skulle ja kanske gå omkring här i världen utan tecken på att jag verkligen lever. Skulle va en skugga som tilllsist skulle hoppa av livets tåg på ett lr annat sätt.
 http://imaginationconversion.files.wordpress.com/2008/07/theater20masks.jpg

Kommentarer
Postat av: NELLY

följer med dig när du ska tatuera dig :D<3 kommer bli så jävla grymt!!

Svar: AAAYEAH!!! :D<3
None None

2013-01-23 @ 22:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0