GOTT NYTT ÅR!!!!

Jag har köpt skor från skpunkten och fick dom nästan 100kr billigare just beacause i did a deal med nån från nå annat land osv ;)
YAY I've got my shirt too! håller på å sätter fast lösnaglar som ja gjorde galaxy design på men orka inte riktigt så de blev inte så bra som de kunde blivigt men aja ;D.. Vet inte exakt vart kvällen tar oss men det kmr lösa sig och de kmr bli ett najjs nyår ;D.. Fast jag måste erkänna att ja e förkyld i halsen typ.. mellan näsa o hals? MEN jag kör ändå! whoooop whoooop!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER<3
och HEJDÅ FOREVER 2012! och om 6 timmar minus en kvart säger vi HEJ 2013!!! :D


 
 
 

Snart är det här f***ing året slut. Whoop!

På nyår vill ja ha det här på mig, plus lite asesoarer då:P...
Men skorna e ett problem!:O jag hinner inte beställa nåra skor som kan komma fram till nyår. De här svarta lita spikes har ja inte sett någon annan stanns plus att dom e lite väl dyra för mig :O..
Så sattsar nog på lite spikes me silvriga spikenitar. Dock e dom oxå väldigt dyra om ja inte har tur. Men de löser sig:) ...Men dom har ja inte hittat här i butik än heller. Förhoppningsvis hittar ja ett par lr något annant najs om ja drar mot stholm i helgen!:)

time does not have a "paus" button.

Jag sitter här och låtsas att jag har pausat tiden i nåra minuter. Det gör mig glad.
De e nått jag kan sitta och drömma om. Nått jag kan tänka på utan att behöva göra nått åt saken. För jag kan inte göra nååånting för att stoppa tiden. Så man kan faktist inte säga "sluta dröm o gör nått ist" åt den här grejen.

Hur fan ska man veta va man ska fokusera på? Va fan ska man göra när aldrig tiden står still?


GO &GOSIG JUL PÅ ER!!!:D<3

540226_571363549545136_472207123_n_large

A little of all.

Tumblr_m1rehfjgia1r0zqbao1_500_large
Tumblr_mdvzmw0e7e1ruqpk8o1_400_large

Want to put it all in a jar and then toss it awy.

578791_342706669157227_1902100858_n_large
Tumblr_metd4dynya1rmrgbfo1_500_large
Tumblr_mf795n5xy81qb2ur1o1_500_large
11446794_0_0_c2791075b2011f2766cf5112_large
Tumblr_mbhdafl9ql1r4xno7o1_500_large
Tumblr_lwxmcaqdkx1r983eqo1_500_large
Tumblr_mdjeu0ffgs1rhmxy6o1_400_large

It is all repeated in my head.

http://data.whicdn.com/images/46489663/fight_by_dosis-d4oq9m1_large.jpg

Holding on to anger is like drinking poison

2816f6ea48bd11e2b85522000a9e28f2_7_large
 

Beutiful like diamonds in the sky.

I fredags blev det utgång me Cissi, Lisa, Sofie och Nelly! FÖR NU E VI ALLA 18 WHOP WHOOP! Det va en riktigt najjs kväll! Jag hade det iafall skit kul! Hahahah åh, kvällens sista krog bblev BJ där vi röjde, dock gillar jag inte stället så mkt, typ folket där osv, men de e ju najs för man kan dansa osv;D.. trots de så vare skit kul där oxå! haha ja tog av och på mig ett lager tights typ 5 gånger för jag viste inte om vi skulle gå lr vara kvar o de blir så himla varmt när man dansar. Men kallt när man går ut.. Skulle blivigt efterfest oxå men det va en straight som låtsades va gay. Han försökte haffa han som va gay. Han blev sen sur o drog hem.. jag trooor de va därför de inte blev nån efter fest, lr??? :O
 
Här får ni tre covrar, ena för ja älskar cello och piano!<3
 

Sova är min skoldag.

Sov 2,5 timmar idag i skolan pga att jag va så utmattad. Jag gick på min första lektion men somna nästa efter 30min. Efter lektionen drog vi till teater logen, jag försökte ta kort på mitt öga och heltplötsligt somnade jag och sov typ 1,5 timmar. Innan jag drog hem sov jag oxå en timme för jag orkade verkligen inte. Den här veckan hart vart så...har inga ord. Imorrn ska jag prata med en person och se om hon kan hjälpa mig. Vet inte om jag orkar gå på nån annan lektion än min teater, vi får se.

When you know.

Jag vet inte vad som känns bäst, att jag vet vad som e grejen lr att det kan finnas en lösning till det. Nått som hjälper iafall.. tror jag. Hursomhelst känns det bra för nu vet jag. Eller ja, bra och bra... men ja, kanske inte lika förvirrad längre, typ.

Trött på att vara trött.

Jag ska va ärlig. Så jävla ärlig och säga att jag har mått riktigt dåligt idag.
Det här inlägget e säkert borta innan solen går upp...
 
Ingen förutom jag vet den exakta anledningen till vrf jag va i logen i min ensamhet i 2h och sov. Ingen vet vilken musik jag lyssnade på. Ingen vet vad som pågick i mitt huvud. Ingen vet vrf jag inte orkade sitta längre än typ 10min på eng lektionen då jag sov i början. INGEN vet mer än att jag inte orkade. Ingen vet vrf ja va så trött. förutom jag.
 
...Jag mådde bättre på eftermiddan iafall och sen mkt mkt bättre på kvällen:)..
As god gigantisk pizza på kens blev de oxå me Linda, blev fett mätt men de va najjs!!;)
Tumblr_mcm743xckz1rjmqjwo1_500_large
Tumblr_merzhpntkf1rcnhxgo1_500_large
35564_486693941351157_1178044854_n_large
Tumblr_meo6qxk8pu1rm76k4o1_500_large

HALLÅ DÄR KÖTT-BLÅBÄR!

Söndan har typ precis börjat men känns som kl borde va 6. Kan bero på att jag typ inte sovit nått. Sov max 30min isåfall typ. Ja kollade på futurama medans alla andra sov. Behövde dra tidigt från Marko för ja skulle fixa lite grejjer så kändes onödigt att sova 2timmar. HAHA jag har ett handtag från en glaskanna i min jackficka från fredan då vi va ute och firade Nelly!;D...Det låg även en hög med öldränkta papper på bordet oxå som såg ut som en pappers bebis. Jag e schokad att personalen inte sa nått om den trasiga kannan. Men men, soft för oss!:3
Sen igår hade Abby ett litet farväl krök typ för hon åker bort i lite mer än en månad till Bolivia! Hon kmr säkert hare aaas najjs, men tråkigt för oss att hon e borta så länge:(..
 
 

Monster is my drug

Monster is my everyday vitamin. Okej nej men tänker uppfinna monster vitamintabletter med massa olika nyttiga och bra vitaminer oxå. Så kan man ta dom en trött morron/eftermiddag/förmiddag/kväll. hihi lätt att ta me liksom;D..
 
Ska sminka mig nu sen drar jag mot staden och lyssnar på dubstep kanske kan bli ett lite jobbigt samtal med en person oxå.. annars drar ja in lite senare för att kroga me lite folk, för idag fyller en av mina bästatste vänner år! WHOOP WHOOP GRATTIS NELLY!!!!!:D<3

Alerion

OMG hur har min statistik kunnat stiga sååå mkt på en kväll?:O
lr okej nu haren vart väldigt mkt högra i två dagar, men huur hahah? aja de e kul, de uppskattas! ^^

Här kmr en awesome låt me asking alexandria! Peppen kmr typ 1:43 hihi

Sleepover in school med chips, nudlar och snövågor

SNÖKAAOS! HAHA asså jag älskar gårdagen, jag älskar vädret hahaha. Orörd snö e amazing men nu när dom plogat vill jag bah bort me allt! :l
Blev kastad i snön av Martin haha men sen har jag, Linn, Rebekka och Nina hoppat runt i snön flera gånger igår, SKIT KUL hhaah! Men snön slutade aldrig falla. Så de blev SNÖKAOS. ALL trafik, asså alla bussar, tåg, taxi.. ALLT blev inst. Vi va typ tio pers som inte lyckades ta oss hem så vi sov kvar i skolan. Thank God att man går estet! Vi hade de fett soft, inte så farligt att sova kvar i skolan. Soffor, kuddar, kylskåp, micro, dator, danssal,högtalare mm, vi hade verkligen allt som behövdes. Blev inte så mkt sömn för vissa av oss hihi.
btw så finns det en zombiekorridor. Inte kul o gå där själv utan zombievapen, känns verkligen som de kan komma zombisar där :S..


Tvinga mig till sömns

Jag orkar inte vara trött. Alla dessa tankar mattar ut min hjärna. Har vart skit trött idag, har bah velat somna men ändå kmr ja inte kunna sova nu. Lr jag vill inte. Men det ska jag, jag behöver ta igen de sömnlösa timmarna.
Om jorden skulle gå under denna månad spelar ingen roll. Det skulle kännas som en lättnad. Alla dessa tanker skulle inte va nödvändiga lr ens ha en mening längre, all press och allt jag lagt på mig som ska göras skulle bah lyftas bort. Så känner jag just nu.
 

I climbed the tree to see the world.

Dreads e amazing. Så otroligt snyggt! Jag älskar när man har massa pärlor o sånt i dom!
Tumblr_m7jy1clrml1r1onxro1_500_large
Tumblr_me5js9qxla1r78zpio1_r2_500_largeTumblr_m8cc5i6qle1r287u4o1_500_large
Tumblr_me977jnvcs1qdyf1ho1_500_large
Tumblr_me1mtlqcck1rq1ntzo1_500_large
Tumblr_lz4vn35ucg1r6dzy3o1_500_large
Tumblr_mdkqsetag81rl9tkio1_500_large
Tumblr_mafpasqwwk1rraxr1o1_500_large
Tumblr_medmwnrgir1qm8h36o1_500_large

fuck

ursäkta de dåliga ordvalet.

Troll

Länge sen ja la upp outfit men såhär såg ja ut idag. Kom på oxå att jag inte behöver platta allt hår eftersom ja har typ afro. Om jag låter de va lockigt och bara borstar ut det och platar lite i topparna så sere bara tuperat ut typ. Men det gör jag bara där löshåret täcker liksom. Japp har klippt mitt löshår lite lallala wopsi. Men ska kanske fixa lite mer längre. Ursäkta dåliga bilder..

Isluften utomhus finns inte i mitt system för den här minuten :'D

ÄLSKAR MITT PIANO!!!!<3
Jag tkr mörkbruna pianon e skiiit fiinaa, amaziiing! De här e en 18årspresent till mig, tog lite tid o hämta hem den, behövde bärhjälp.. men nu eren här hihi!:D
Jag kmr ha så otroligt kul när jag e hemma själv. Kmr verkligen passa på å köra fullt ut då. Tkr de e kan va lite jobbigt o hålla på å lära sig, liksom öva på de man inte kan, när de e andra hemma när det förmodligen kmr låta över hela lägenheten liksom.. Såhär i början när ja inte spelat på länge liksom.. Men sen efter ett tag dååå ni!;D
Måste dock stämma det, men de funkar o spela på nu oxå!

Randomness we are

Egentligen skulle jag va på en spelning just nu och sen dra ut på krogen me folk för att fira Fredrik! Men ja e fortfarande förkyld osv och ja måste bli frisk nu. Så de har vart en väldigt chill helg för mig. Kanske lite bra på ett sätt. Fast ja va taggad på kvällen :/...
Men okejj chill och chill HAHA somsagt, jag o syrran har BALLAT UUUR!!! HAHAHAHHA så f*cking randome!!
Tumblr_mebkycsjga1rtnxddo1_500_large
Ajoey_large
Tumblr_m2zd3slot71qcic9wo1_500_largeTumblr_m7o1vfjcsk1rs1spbo1_500_large


Vi ballar uuuur!

HAHAHHAHA JA O SYRRAN HAR BALLAT UR HELA DAAAN!!!
lalalalaa

Igår drog ja till skolan för att hämta en bok. Fick va me på teater lektionen oxå hihi! Om ja inte läst den där boken till på måndag kmr ja få göraa en fett jobbig skrivuppgift så ja sattsar på att klara av de semenariumet. (Det va en ljudbok btw) Jag hade aldriiig klarat av aatt lyssna så mkt som jag o syrran gjort idag utan henne!:O HAHA
..Efter ja hämtat boken igår drog ja till banken. THANK GOD att Robin följde me så ja slapp gå själv! Asså ja kännde mig så noobig, visste inte va ja skulle säga och göra, haha ja kände mig som en tard! :O men de gick bra iafall :P
 

RSS 2.0