Vi alla e olika, de e din kropp, du bestämmer över den.

Hej på er!!:)
Det känns som att de börjar bli mer o mer viktigt för världen att bli smal. Man blir rätt trött av att bara tänka på sin vikt helatiden. Jag tkr egentligen man bara ska leva o liksom må bra ist för att tänka hela tiden va man stoppar i sig o hur mkt kalorier man måste göra av me efter den o den måltiden.  Även ha tålamod om man vill ner i vikt. Det e de som jag tror händer de flesta att man vill ner snabbt därför slutar man nästan äta osv för man vill ha snabba resultat ist för att göra de som e bäst i längden.

Asså ja menar inte att ja inte tkr man ska tänka alls på va man stoppar i sig. Asså tex ja måste skära ner på godis lite för sen julen har ja typ hetsat i mig godis o så. Mkt socker försämrar faktist imunförsvaret o ja mår bättre om ja inte äter överdrivet me godis.

Jag har vart smal hela mitt liv, har mkt fått höra "de e bra om du lägger på dig lite, ja ät lite mer du behöver de". när ja va liten ville ja upp i vikt men lyckades inte så bra haha. sen har ja vart nöjd o inte brytt mig o ja har kunnat äta hur mkt som helst, åt alltid mest av mina kompisar. Men då rörde ja på mig mkt mer iförsig, så min matförbränning va rätt snabb. men d ska ja tbx till för jag älskar mat :)


-jag skiter i jag mår för fan bra-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0