Jag ÄR klassens ninja.

Hihi jaaa jag är klassens ninja. Skulle gissa att det är min "klassens" om de va iår vi tog studenten!:P

Igår fick vi reda på roller till våran teater production som vi ska visa upp i februari typ. Asså DAMN vilken stämmning de va! Helt tyst för vi skulle försöka va helt neutrala tills alla rollerna var utdelade.
Jag och de flesta trodde att jag skulle få den mystiska lite ninja aktiga rollen. Men jag hade en liten kännsla, av nån konstig anledning, att ja kunde få rollen som "Christine" men ändå blev ja så chokad, glad och...En kännsla ja inte kan beskriva. Men ingen lättnande kännsla iafall. Hursom helst så fick jag alltså huvudroll!!!! :O :D.

Inte de lättaste de här me roller måste ja säga! Men ja tycker Cecilia(teaterlärare) gjorde ett bra jobb! Och de säger ja inte för att ja fick huvudroll! ja skulle bli glad för de flesta rollerna, för ja skulle försöka göra den så bra som möjligt! En huvudroll är inte alltid den viktigaste rollen. Det handlar om att verkligen gå in för det och göra sin roll. Ibland kan faktist en bi roll "lysa" mer än en huvudroll. En bra skådespelare behöver inte alltid ha huvudrollen ;)...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0